Over ons

Dit zijn wij

We hebben BOBscooters opgericht met een duidelijke missie: de beste en mooiste scooter aanbieden én bijdragen aan het verduurzamen van onze samenging. Gewoon hét alternatief voor traditioneel vervoer. Hier zetten wij ons voor in, met passie en overtuiging. Doe jij met ons mee?

Missie

Het verkopen van een duurzame oplossing voor vervoer is voor ons niet genoeg. Wij ondernemen zelf ook graag op een groene manier. Zo vindt onze marketing en communicatie vrijwel geheel plaats in de onlinewereld om verspilling van brieven, flyers en folders te voorkomen, kiezen wij voor de accessoires en kleding alleen voor kwaliteitsproducten (en het liefst met eco-keurmerken) en zijn wij aangesloten bij de duurzame bank bunq.

Tijdens het groeien van ons bedrijf zullen we bij alle beslissingen alternatieven overwegen. Denk hierbij aan groene stroom voor ons pand, een groen dak ter isolatie of een transportbedrijf kiezen dat volledig elektrisch rijdt. Verduurzamen is een proces dat telkens doorgaat. Wij zullen jullie op onze social mediakanalen meenemen op deze reis. Heb je goede ideeën die aansluiten bij wat wij doen, voel je dan vrij om contact op te nemen en mee te denken. Samen bereiken we meer dan alleen.

Visie

Onze ideale visie – een wereld met alleen schoon vervoer – komt met alle duurzame oplossingen steeds een stapje dichterbij. Met het in het oog springende design, het comfort en de technische specificaties van BOB zorgen wij ervoor dat mensen niet meer om de elektrische scooter heen kunnen. Om zorg te dragen voor onze planeet zijn alleen scooters zónder uitstoot nog een optie. Duurzaam vervoer moet aantrekkelijk, bereikbaar en comfortabel zijn. Dat is de toekomst waar wij naartoe werken.

“The earth is what we all have in common.”

– Wendell Berry

BOBscooters natuur